Om Festuka

Risør Festuke - med hjerte for Risør

Risør Festuke har som mål å skape positive aktiviteter med fokus på idrettsglede, mestring og begeistring i Risør, den hvite by ved Skagerrak på en ellers stille tid av året.


Gjennom hele høstferieuken (fra fredag i uke 39 til lørdag i uke 40) inviterer vi derfor alle - både fastboende, eiere at hytter/fritidshus og besøkende - til å delta på Risør Festukes mange ulike aktiviteter.


Mangfold, idrettsglede, mestring, begeistring og integrering uansett alder


Det er vårt uttalte ønske at alle uansett nivå og mål skal finne et mangfold av aktiviteter som kan bidra til å skape mestringsfølelse hos alle. Derfor har vi tilbud til de aller minste barnehagebarna til eliteutøverne.


Vi håper derfor at du finner noe som passer dine mål og ambisjoner og som hjelper deg mot bedre mestring innen din idrett og kulturforståelse.


Nye utfordringer


Vil du, din forening, din bedrift, vennegjeng bidra til kommende års arrangement - ta kontakt med oss så inngår vi en avtale som passer deg.


Vi håper du blir med på ferden - ta kontakt om du vil bidra på ferden.


Hilsen styret for Risør Festuke


Kjell MacDonald, Kristine Uppstad, Dag Olsen, Jan Einar Henriksen, Willy  Thorsen og Gunnar Hurv.

"For at noe skal bli gjort, må noen gjøre noe

- og av og til er det du"


Blir du med?

Risør Festuke


Følg oss på Instagram, Facebook og Twitter

Vi er tilgjengelige under @risoerfestuke og vi blir svært glade om du følger oss og deler bilder og innlegg slik at vi når flest mulig. Og bruk gjerne #risoerfestuke når du deler bilder knyttet til Risør Festuke.