utestedene

Sydlandsk sommerstemning

Risør kalles ofte "Norges Riviera", og det med rette for i Strandga som strekker seg fra Torvet til Dampskipskaien ligger utestedene på rekke og rad. I løpet av de siste årene er det brukt millioner av kroner på restaurering av eksisterende, og etablering av  nye serveringssteder.


Vi sier bare - god fornøyelse og støtt våre lokale sponsorer :-)

Vi anbefaler et besøk hos våre sponsorer under oppholdet i Risør -

De har åpent og yter deg god service hele året!


Brygga  restaurant & bar ligger som navnet tilsierbokstavelig talt over bryggekanten midt det historiske sentrum og har en utrolig utsikt mot Urheia, Solsiden og indre havn eller bokta som det fra gammelt heter.


Brygga har alle rettigheter med en rikholdig meny du kan nyte innendørs, på uteserveringen mot havna eller på uteserveringen mot Strandgata. Stedet benyttes også mye til møte- og konserter og har bra lyd/audio utstyr. Kan servere opp til 110 personer innendørs i selskapsoppsett.


Catering hele året - ta kontakt så ordner de alt til små og store arrangement

Risør Hotel finner du helt ytterst i Strandgata - her er det restaurant, stor uteservering og ikke minst en stor konferansesal med tilhørende bar hvor bla. Jazzklubben har sine arrangementer.


Ta kontakt så tilpasser vi våre lokaler til dine formål


I sommerukene anbefaler vi et besøk på vakre Stangholmen Fyrrestaurant hvor vi tilbyr mat i den gamle fyrvokterboligen og i kroa med vakker utsikt inn mot Risør by. En av Sørlandets aller mest unike restauranter med stor utescene. Benytt vår tilbringerbåt "Agnes" som går hver halve time fra Hukken!